دوره بازرسی جوش طراحی سایت

0 تومان

آموزش راه اندازی کترینگ و رستوران(اصول و مقدمات )

آگهی‌دهنده: شناسه آگهی: 99925

01 مرداد 1401 11:55 تهران --
0 0 لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دا...

تعداد بازدید: 502

دسته بندی: خدمات آموزشی

وب سایت: مشاهده وب سایت


اطلاعات تماس

برای مشاهده شماره تماس کلیک کنید 09199070379 ارسال ایمیل

توضیحات

0 0 لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آنها متمرکز بر آموزش پخت و پز می باشند.
در این دوره آموزشی، استاد سوسنی، مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد.
آموخته های این دوره ممکن است از میلیونها تومان هزینه اشتباه در خرید تجهیزات صرفه جویی جلوگیری کند و یا تصویری دقیق و حقیقی از کسب و کار غذا را (متفاوت از باورهای بازدارنده و هیجان آلود عموم مردم) برای شما نمایان سازد تا بتوانید با توجه به میزان سرمایه، علاقه و دانش خود در مورد ورود یا عدم ورود خود به صنعت تولید و توزیع غذا تصمیم مهمی اتخاذ نمایید.
قبل از توضیح دوره بهتر است با سوابق و تجربیات استاد این دوره آشنا شویم ...
تحصیلات آکادمیک :
فارغ التحصیل از دانشگاه جورجیا کالج امریکا- گرایش عملیات غذایی(food operations)
تجربیات اجرایی
سر آشپز تشریفات و ضیافت ها و مدیر غذا و نوشابه موسسه غذارسانی اسمیت - ایالت فلوریدا
سرآشپز هتل شرایتون ( آمریکا)
سر آشپز کل رستوران هتل بست وسترن در ایالت فلوریدا
سرآشپز هتل وریزورت اسپا در ایالت فلوریدا

با این شماره با ما تماس بگیرید یا در واتزاپ چت کنید: 09199070379
مارا در اینستاگرام فالو کنید و در دایرکت سوال بپرسید:
foodservice.p

کلمات کلیدی:

تبلیغات

چیزی برای فروش دارید؟

همینجا به صورت رایگان آگهی کنید

افزودن آگهی شما

Presets