دوره بازرسی جوش طراحی سایت

0 تومان

نحوه اخذ دیپلم

آگهی‌دهنده: شناسه آگهی: 98430

01 مرداد 1401 11:52 اصفهان -- اصفهان
اخذ دیپلم های کاردانش در کوتاهترین زمان, زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مورد تایید آموزش و پرو...

تعداد بازدید: 418

دسته بندی: آموزش هنری

وب سایت: مشاهده وب سایت


اطلاعات تماس

برای مشاهده شماره تماس کلیک کنید 03136295379 ارسال ایمیل

توضیحات

اخذ دیپلم های کاردانش در کوتاهترین زمان,

زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مورد تایید آموزش و پرورش   

قابل توجه ترک تحصیلی ها, دیپلم ردی های نظام قدیم و جدید, سوم راهنمایی ها, کارمندان, تطبیقی ها

, آسان, سریع, مطمئن - بدون دروس نهایی  وبا شهریه دولتی و امکان تقسیط آن

به صورت حضوری و غیرحضوری با شهریه دولتی و امکان تقسیط

بدون کنکور وارد دانشگاه شوید

دانش آموزان متقاضی مدرک دیپلم به چند دسته اصلی ذیل تقسیم میگردند:

1- کسانی که واحدهای عمومی را گذرانده اند

جهت گذراندن واحدهای مهارتی مراجعه میکنند که طبق جدول ذیل وتعداد واحد مشخص شده واحد های مهارتی را میگذرانند و پس از کامل شدن 96 واحد جهت دریافت دیپلم به مرکز آموزش راه دور معرفی میگردند.

2- دارندگان مدرک سیکل: که بطور همزمان میتوانند واحدهای عمومی را در مرکز آموزش راه دور وواحدهای مهارتی را درآموزشگاه صنعت فیلم سپاهان بگذرانند وپس از تکمیل 96 واحد نسبت به دریافت دیپلم اقدام نمایند.

3- افرادی که دیپلم دارند: جهت اخذ دیپلم مجدد کافیست واحدهای مهارتی را در این مرکز بگذرانند واحدهای عمومی از مدرک دیپلم قبلی ایشان تطبیق داده میشود.

4- افراد پائین تراز مدرک سیکل: این افراد میتوانند سه ساله راهنمایی را با یک امتحان جامع بگذرانند وابتدا مدرک سیکل خود را دریافت وسپس جهت دیپلم اقدام نمایند.

دیپلم

در نظام آموزش و پرورش ۲ نوع دیپلم ارائه می شود که شامل دیپلم نظری و دیپلم کارو دانش می باشد. توجه کنید: مرجع صدور دیپلم رسمی آموزش و پرورش است و هیچ مرکز و نهاد دیگری نمی‌تواند برای متقاضیان دیپلم صادر کند.

دیپلم نظری

دانش آموزان برای گرفتن دیپلم نظری که در ۳ رشته(ریاضی فیزیک,علوم تجربی و علوم انسانی) میباشدباید ۱۰۵ واحد درسی را بگذرانند که مدت زمان آن در حدود 4 سال به طول می انجامد زیرا تمام واحدها را باید ترم به ترم در دبیرستان پاس کنند و به همین دلیل برای گرفتن دیپلم نظری این زمان  طولانی می باشد و دانش آموزان باید حتما در کلاسها شرکت داشته باشند تا بتوانند در امتحانات پایان ترم نمره قبولی را کسب کنند زیرا در سال سوم دبیرستان امتحانات ۴ درس تخصصی هر رشته ای به صورت نهایی برگزار میشود و شخص خود دانش آموز باید نمره قبولی را کسب کند و معلمان هیچگونه دخالتی در دادن نمره  کمکی به دانش آموزان ندارند و برگه های امتحانی در حوزه های امتحانی اداره کل آموزش و پرورش تصییح می شود.

دیپلم کارو دانش

دانش آموزان جهت گرفتن دیپلم کار و دانش باید ۹۶ واحد درسی را بگذرانند که درحدود( ۵۴ تا۶۲ )واحد دروس عمومی و (۲۴تا ۴۲) واحد مهارت کاردانش میباشد. که تغییر تعداد واحدها در دروس عمومی ومهارتها بستگی به انتخاب رشته تخصصی دیپلم دارد که دروس عمومی را باید در مدارس شبانه به صورت ترم به ترم پاس کنند و مهارت را در آموزشگاههای زیر نظرارشاد بگذرانند. مدت زمان اخذ دیپلم کار و دانش برای افرادی که قبلا دروس عمومی را پاس نکرده باشند در حدود یک سال به طول می انجامد ولی افرادی که قبلا تا سال دوم دبیرستان تحصیل کرده باشند می توانند با گذراندن یک مهارت 3 ماهه یا 6 ماهه در مدت زمان  کمتری دیپلم را اخذ کنند.

آشنایی با رشته گرافیک در دانشگاه و بازار کار آن

رشته گرافیک کامپیوتری (Computer graphics) از قدیمی‌ترین رشته‌های دانشگاهی است. بازار کار رشته گرافیک خوب است و بستگی به پشتکار هنرآموز دارد.

رشته گرافیک یکی از رشته‌های قدیمی و متنوع است که چندین سال است در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها برای برای تحصیل وجود دارد. می‌توان گفت با توجه به تنوع شاخه‌هایی که این رشته دارد فرد دانش آموخته در صورتیکه خلاقیت و پشتکار بالایی داشته باشد می‌تواند در زمینه‌های مختلفی شروع به کار کند. برای آشنایی بیشتر با این رشته پرطرفدار با ما همراه باشید.
معرفی رشته گرافیک

گرافیک رایانه‌ای یا گرافیک کامپیوتری (Computer graphics) یکی از قدیمی‌ترین شاخه‌های علوم رایانه است که به ترسیم, تغییر, و کار با تصاویر به شیوه‌های محاسباتی و رایانه‌ای اقدام می‌نماید. گرافیک رایانه‌ای یکی از پرجاذبه‌ترین و وسیع‌ترین کاربردهای رایانه‌هاست. بازی‌های رایانه‌ای, برنامه‌های ساخت پویانمایی دوبعدی و سه‌بعدی, شبیه‌سازی‌های محاسباتی و پردازش تصاویر را می‌شود به‌ عنوان چند نمونه نام برد. درواقع گرافیک هنری است که توانسته بسیاری از هنرها را به خدمت گرفته و اصیل‌ترین وظیفه خود را که انتقال پیام است به خوبی به انجام رساند. هنرجویان این رشته در طی دوران تحصیل با مبانی هنرهای تجسمی , طراحی , پایه و اصول صفحه آرایی , رنگ شناسی , مبانی تصویر سازی , خط در گرافیک , خوشنویسی , چاپ دستی و عکاسی آشنا می‌شوند.
مهارت‌های لازم برای دانشجویان رشته گرافیک

دانشجوی‌ گرافیک باید علاوه‌ بر خلاقیت‌, عاشق‌ این‌ کار بوده‌ و طراحی‌ قوی‌ و زبردست‌ باشد. چون‌ طراحی‌ اساس‌ کار یک‌ گرافیست‌ است‌ و در ضمن‌ باید با رنگ‌ به‌ عنوان‌ عامل‌ تکمیل‌کننده‌ فرم‌ آشنا باشد. همچنین‌ یک‌ طراح‌ باید با شاخه‌های‌ مختلف‌ هنری‌ آشنایی‌ کامل‌ داشته‌ باشد. چون‌ یک‌ گرافیست‌ امکان‌ دارد از تکنیک‌های‌ عکاسی‌, چاپ‌, خوشنویسی‌, نقاشی‌, طراحی‌ صنعتی‌, اصول‌ و مبانی‌ صنایع‌ دستی‌ در کارش‌ استفاده‌ کند‌ و پیام‌ مورد نظرش‌ را به‌ مرحله‌ اجرا برساند. بالاخره‌ هنرمند این‌ رشته‌ لازم‌ است‌ با علومی‌ مثل‌ جامعه‌شناسی‌, روانشناسی‌, بازاریابی‌ و ادبیات‌ آشنا باشد. زیرا یک‌ پیام‌ تبلیغاتی‌ باید با توجه‌ به‌ مخاطب‌ آن‌ ساخته‌ شود یعنی‌ باید توجه‌ داشت‌ که‌ مخاطب‌ این‌ پیام‌ از نظر فرهنگی‌, اقتصادی‌ و خواسته‌ها و علایق‌ در چه‌ سطحی‌ است‌.
مهارت‌هایی که هنرجویان در طی این مدت کسب می‌کنند:
1- فراگیری عکاسی و مراحل چاپ و ظهور عکس سیاه و سفید
2- آشنایی با طراحی و رنگ‌شناسی 
3- مهارت طراحی حروف صفحه آرایی و تصویر سازی کتاب کودک
4- طراحی پوستر , آرم , بسته بندی و جعبه سازی
5- خوشنویسی درحد مبتدی و چاپ دستی
موقعیت‌های شغلی و بازار کار در ایران

برای‌ یک‌ فارغ‌التحصیل‌ رشته گرافیک فرصت‌های‌ شغلی‌ زیادی‌ وجود دارد چون‌ تنها بخشی‌ از کار او تبلیغات‌ می‌باشد و این‌ در حالی‌ است‌ که‌ تبلیغات‌ محدوده‌ خاصی‌ ندارد و از تبلیغ‌ یک‌ خودکار گرفته‌ تا تبلیغ‌ یک‌ کالای‌ فرهنگی‌ مثل‌ تئاتر یا سینما در حیطه‌ دانش‌ متخصص گرافیک یا ارتباط تصویری می‌گنجد. از سوی‌ دیگر طراحی‌ روی‌ جلد کتب‌, صفحه‌آرایی‌ مجلات‌ و روزنامه‌ها و تهیه‌ آرم‌ و نشانه‌ نیز در حیطه‌ کار یک‌ متخصص‌ ارتباط‌ تصویری‌ قرار دارد. در کل‌ باید بگوییم‌ که‌ در ایران‌ دو شاخه‌ عمده‌ کاری‌ برای‌ یک‌ گرافیست‌ وجود دارد یکی‌ چاپ‌ و انتشارات‌؛ یعنی‌ طرحی‌ که‌ در نهایت‌ با چاپ‌ و تولید انبوه‌ سروکار دارد مثل‌ تصویرسازی‌ کتاب‌, صفحه‌آرایی‌ مجلات‌ و روزنامه‌ها و تهیه‌ پوستر و بروشور و دیگری‌ گرافیک‌ تلویزیونی‌ است‌؛ یعنی‌ گرافیست‌ تعیین‌ می‌کند که‌ برای‌ مثال‌ مجری‌ تلویزیون‌ چه‌ لباسی‌ با چه‌ رنگی‌ بپوشد که‌ هم‌ مناسب‌ باشد و هم‌ تفاوت‌ رنگ‌ها در گیرنده‌ها اعم‌ از رنگی‌ یا سیاه‌ و سفید به‌ خوبی‌ مشخص‌ گردد.
اگر بخواهیم زمینه‌های شغلی این رشه را به صورت موردی بیان کنیم موارد زیر را می‌توانیم برای آن ذکر کنیم:

·         چاپ دستی

·         چاپ روی پارچه, شیشه, چینی, کاغذ, کاشی

·         عکاسی

·         صفحه آرایی و تهیه عکس یا پوستر برای کتاب‌ها, مطبوعات, رادیو تلویزیون و...

·         تبلیغاتی برای موسسات و سازمان‌ها

·         تهیه آرم‌های تجاری و تبلیغاتی برای موسسات و سازمان‌ها

·         تصویر سازی

·         کارگاه گرافیک

·         پرسپکتیو

·         طراحی دکوراسیون داخلی منازل و ساختمان‌های تجاری و موسسات و بانک‌ها

·         مبانی هنرهای تجسمی

·         مبانی و کاربرد رایانه

·         استفاده از رایانه در تسریع و ایجاد خلاقیت کامپیوتری در کار

گفتنی‌ است‌ که‌ دانشجویان‌ این‌ رشته‌ به‌ صورت‌ نیمه‌متمرکز گزینش‌ می‌شوند؛ یعنی‌ علاوه‌ بر آزمون‌ علمی‌, استعداد و خلاقیت‌ دانشجویان‌ در یک‌ آزمون‌ عملی‌ نیز سنجیده‌ می‌شود.

جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر با شماره های  زیر تماس فرمایید :

09138088177 – 03136295379

آدرس :  اصفهان - خیابان حکیم نظامی - سرچهارراه شریعتی – جنب داروخانه دکتر سراج زاده پلاک 735

مدارک مورد نیازجهت ثبت نام:

 1- فتوکپی شناسنامه 

 2- فتوکپی کارت ملی   

 3- 6 قطعه عکس 4*3

 4- کپی آخرین مدرک تحصیلی (سوم راهنمایی یا بالاتر)

  5- مبلغ بیعانه

 


تبلیغات

چیزی برای فروش دارید؟

همینجا به صورت رایگان آگهی کنید

افزودن آگهی شما

Presets