توضیحات
۰۹۱۳۸۵۱۱۹۹۷ فروش مستقیم از درب کارخانه
کارخانجات تولیدی سبزینه مارال یزد
نقش پتاس در گیاه:
بهبود دهنده عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی
افزایش دهنده مقاومت محصولات به آفات، بیماری های گیاهی و انواع استرس های محیطی
ایده آل برای مصرف در هر نوع روش آبیاری و محلول پاشی برگی
قابل مصرف در خاک های اسیدی و قلیایی
پیشنهاد مناسب برای پیشگیری از تجمع نیترات بخصوص در محصولاتی مانند سیب زمینی
ایده آل برای گیاهان حساس به شوری (سیب، گلابی، هلو، لوبیا، هویج، کاهو، پیاز…..) به دلیل فقدان کلر
شاخص آبشویی و ضریب شوری کم نسبت به سایر کود های پتاسیمی
افزایش ارزش غذایی محصولات به دلیل اثر مثبت در تولید انواع ویتامین ها،نشاسته ها و قندها
کاهش دهندهpH در منطقه ریزوسفر ریشه
نقش فسفر در گیاه: ∞فسفر بعد از نیتروژن مهمترین عنصر غذایی ضروری و پرمصرف مورد نیاز گیاه بوده و مهم ترین نقش آن در فرآیند تولید و انتقال انرژی است . ∞فسفر مهمترین عنصر در تولید محصول میباشد و در تشکیل گل و دانه بندی اهمیت زیادی دارد و همچنین بر تولید اندامهای زایشی اثر افزایشی دارد. فسفر عنصری ضروری است که به شکل فسفات از خاک جذب میشود وجود مقادير کافي فسفر سبب ازدياد رشد گياه مي گردد. ∞فسفر کافي، همچنين باعث زودرسي محصول ب
کلمات کلیدی: