توضیحات
یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی پروتئینی در رستوران ها مرغ است. غذاهای زیادی با مرغ طبخ میشود. مانند جوجه کباب, شنیسل, جوجه چینی و غیره. اما یکی از مشکلات و دغدغه های اصلی رستوران داران و آشپزان جدا کردن گوشت مرغ از استخوان است. انجام این کار با دست بسیار سخت و دشوار است. هنگام جدا کردن, امکان دارد گوشت مرغ به صورت درست و سالم از استخوان جدا نشود. حتی امکان دارد, گوشت له شود یا حتی تکه ای از گوشت به استخوان بچسبد یا جدا نشود. که این موضوع سبب اصراف در مواد غذایی و همچنین کند شدن سرعت آماده سازی غذا میشود. مشخصات فنی دستگاه: این دستگاه با سیستم پنوماتیک طراحی و تولید شده. ابعاد آن 70*50*50 است و وزن آن حدود 17 کیلوگرم میباشد. با توجه به این مشخصات دستگاه فضای زیادی را نیاز ندارد. جنس قطعات به کار برده شده در این دستگاه استنلس استیل است. این دستگاه مناسب برای رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی است.