توضیحات
ماده معدنی که از آب دریا یا معادن نمک استخراج می گردد و در آب محلول است . افزودن نمک به خمیر به علاوه بر خوش طعم نمودن آن باعث پایداری و استحکام گلوتن آن می گردد آردهای ضعیف به نمک بیشتری جهت استحکام گلوتن دارند به همین دلیل است که نانوایان در صورتی که آردشان سفت باشد مقدار نمک را بیشتر می کنند.
آردهای تیره که دارای سبوس بیشتری هستند به علت دارابودن میزان املاح زیاد، نیاز کمتری به نمک دارند. نمک روی تکثیر و رشد و میکرو ارگانیستها در خمیر و همچنین خمیرترش تاثیر می گذارد و فعالیت مخمر در اثر نمک زیاد مهار می گردد. نمک مورد استفاده در نانوایی باید از نوع تصفه شده دارا سلامت و سیب بهداشت و از نوع بدون ید باشد زیرا ید عنصری است که نباید حرارت ببیند ، به همین خاطر تنها نانوایی ها مجاز هستند از نمک های فاقد ید استفاده کنند .
افزودن یک درصد نمک به خمیری که دارای خمیرترش است روی کیفیت خمیر اثر مثبت دارد لکن چنانچه مقدار نمک بیش از حد معمول باشد روی خمیرترش و مخمر اثر منفی می گذارد.
، دفترمرکزی: شعبه 1 مرکزی فروش : گرمسار میدان انقلاب میدان پمپ بنزین روبروی پمپ بنزین ساختمان پاسارگاد طبقه 5
با ما در نمک پاینده تماس بگیرید
http://payandehsalt.com/
09125321778-09124312773-09109022773-09109332773
02334208363الی 64و 02334208302الی 04
https://t.me/payandehsalt3
https://instagram.com/payandehsalt1?igshid=thfqlbnjejmo