توضیحات
مناسب واحدهای آبدارخانه و خدمات پذیرایی شرکتهای دولتی و خصوصی، ارگانها و وزارت خانه ها این سبک از آموزش نوعی آموزش اختصاصی است که امتیاز مهم آن یکدست بودن هنرآموزان و برگزاری آموزش در محل خدمتشان است که باعث افزایش بهره وری، صرفه جویی در هزینه های آموزش و نیروی انسانی خواهد بود.از سوی دیگر کاربرد رفع اشکال(Trouble-Shooting) در این نوع آموزش مد نظر قرار گرفته است.
سرفصل های دوره خدمات پذیرایی –آبدارخانه :
- اهمیت هنر سرویس دهی
- آداب یک سرویس دهی استاندارد
- استانداردهای پذیرایی و تشریفات
- استاندارهای عمومی خدمات پذیرایی
- اخلاق و آداب معاشرت برای کارکنان سرویس (پیشخدمت) یا پرسنل واحد خدمات /آبدارخانه
- اصول سرویس دهی
- اصول چیدمان میز
- روشهای پذیرایی ضیافت نهار یا شام
- شستشوی ظروف و روش های صرفه جویی در مصرف آب
- شستشو، آبکشی، خشککردن
- شستشوی خودکار ظروف
- مدیریت انرژی در شستشوی ظروف
- قانون و مقررات مخصوص آشپزها و کارکنان آشپزخانه
برخی از مشتریان این سبک از دوره های آموزشی :
- کترینگ هوایی آسمان
- کترینگ آرمان
- شرکت سایپا کاشان
-شرکت کاسپین
- پالایشگاه شهید هاشمی نژاد -مشهد
- شرکت نفت بهران- تهران
- شرکت ایده پردازان فولاد خوزستان
- کترینگ جزایری- کاشان
-شرکت ضیافت آرا
- هتل المپیک تهران
- شرکت مس سرچشمه- کرمان
- شرکت فولاد مبارکه اصفهان
- شرکت ترچین طبخ ایرانیان- تهران
- اتحادیه رستوران داران شیراز
- شرکت پالایش گاز ایلام
- بیمارستان محب تهران
- دانشگاه علوم پزشکی تهران
- شرکت ایسیکو (ایران خودرو)
- شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد
- وزارت صنعت، معدن و تجارت استان تهران
- شرکت صاایران
-شرکت آموزشی ایده پردازان جوان (ماهشهر)
و ...
اطلاعات بیشتر دوره و هزینه ها:
http://parscenter.com/foodservice/Service/58695