توضیحات
دستگاه های میوه خشک کن در انواع ابعاد و ظرفیت های استاندارد، همچنین دستگاه با ظرفیت های مورد نیاز مشتری تا چندین تن تولید میگردد . با قابلیبت خشک کنی میوه هایی مانند سیب ، زردآلو ، آلبالو ، موز ، توت ، کیوی ، انجیر، انبه ، هلو ، لواشک ، لیمو ، انگور ، خرما ، حبوبات ، پیاز ، انجیر ، زرشک ، زعفران ، شلتوک ، شوید ، کشمش ، گلابی ، آناناس ، توت فرنگی ، گوجه فرنگی ، خرمالو و قارچ و همه میوه جات که میتوان خشکشان کرد
ظرفیت های استاندارد عبارتند از :
50 الی 150 کیلو میوه
150 الی 300 کیلو
200 تا 400 کیلو
400 الی 600 کیلو
و ظرفیت بالاتر و یا پایین تر مورد تقاضای شما نیز تولید میگردند
کلمات کلیدی:
توصیه شده برای شما
شما در حال مشاهده یک آگهی در سایت نیوآگهی هستید برای ارتباط با آگهی دهنده میتوانید از فرم زیر استفاده نمائید