توضیحات
از لحاظ جانورشناسی بلدرچین به راسته مرغان، خانواده قرقاول ، زیر خانواده مرغان مزرعه و گونه بلدرچین ژاپنی تعلق دارد. بلدرچینهای اروپائی از گسترش وسیعی در اروپا، سیبری، ایران، ترکیه، چین و مصر برخوردار هستند. گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی،بسیار مورد توجه است.وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده،باعث شده است که گوشت آن برای درمان بعضی ازبیماریها،مانندآسم،تشنج،فشارخون،ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی مفید باشد.گوشت بلدرچین منبع خوبنیاسین،فسفر،مس،تیامین،ریبوفلاوین،ویتامین B6،روی،آهن و سلنیوم است.تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ،به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد،ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1(تیامین) و 15 برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین) می باشد. ارسال تخم نطفه دار بلدرچین به تمامی نقاط کشور با کمترین هزینه صورت می گیرد.
جهت سفارش محصول با شماره زیر تماس بگیرید:
09199862891_ 04432259192_ 02128423252
آدرس سایت جهت بازدید از محصولات:
joojetak.com