توضیحات
برای اولین بار در ایران
آموزشگاه حرفه ای شیرینی پزی به روش قنادی و صنعتی پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی بین المللی qal پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی زیر نظر سازمان گردشگری پرتیکان
آموزش رسپی های واقعی قنادی با دستگاه خانگی و دستگاه صنعتی
دارای کارگاه مجزای قنادی مجهز به تمام ادوات صنعتی شیرینی پزی
نماینده رسمی QAL انگلستان برای صدور مدرک در زمینه شیرینی پزی و قنادی(WWW.qalcert.co.uk)
به جرات می توان گفت آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان قناد با توجه به اینکه اولین اموزشگاه شیرینی پزی در ایران است که مدرسان آن تماما استادکاران به نام قنادی هستند،جناب آقای استاد عبداللهی،اقای استاد عباسی،آقای مرادی و ...جزو بهترین اموزشگاه های شیرینی پزی در رسته قنادی حرفه ای می باشد.دوره های آموزشی شیرینی پزی اموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان شامل چندین دوره از دوره اول تا دوره حرفه ای می باشد.در دوره اول گلچینی از تمام کارهای شیرینی پزی،شیرینی های تر و دسر،شیرینی های خشک،کیک های تولد و دکوراتوری کیک و قسمتی از نان ها اموزش داده می شود.در دوره های شیرینی پزی بعدی،تمام موارد شیرینی پزی به صورت تخصصی و حرفه ای با آموزش تمام موارد ریز و درشت و قلق های مخصوص قنادی آموزش داده می شود.
پس از اتمام دوره های شیرینی پزی آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان، مدرک شیرینی پزی بسته به دوره اموزشی گذرانده شده صادر می گردد.مدرک شیرینی پزی شرکت پرتیکان قناد زیر نظر سازمان میراث فرهنگی،مدرک شیرینی پزی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای و مدرک شیرینی پزی QAL زیر نظر کشور انگلستان با کد رهگیری معتبر و قابل پیگیری در سایت رسمی Www.qalcert.co.uk
** آموزش حرفه ای انواع کیکهای تولد ،فیگور حیوانات و شخصیت های کارتونی (کیکهای برجسته)دسر ها و به روز ترین شیرینی های که در بهترین شیرینی فروشی های کشور عرضه میشود به شما عزیزان (((((((به روش قنادان )))))))به صورت خصوصی و گروهی اموزش داده میشود ویژه کسانی که میخواهند استاد کار قنادی شوند یا به شکل حرفه ای در این شغل مشغول فعالیت شوند،زیر نظر استادمهندس ساعد عبداللهی،(استاد کار حرفه ای قنادی)
- دارای مدرک قنادحرفه ای از ACCIکشور امارات در سال http://www.iccadubai.ae/2012
- دارای مدرک شیرینی پزی cityandguilds انگلستان2013(http://www.cityandguilds.co m/)
- دارای مدرک شیرینی پزی از دانشگاه مرکز بنیاد تهران
- با 20 سال سابقه فعالیت درخشان و ارتباط مستقیم با این حرفه در ایران و سایر کشورها
- داور 2دوره از مسابقات ((کیک زیبا))اسیایی
_ مشاورارشد چندین سال پیا پی برای برگزاری و تدارکات و راه اندازی مسابقات ((کیک زیبا))در دبی
- مدرک مربیگری شیرینی پزی از فنی حرفه ای ایران
- دارای مدرک طلایی ویلتون و مدرک سه سطح P.M.E ، حضور در سمینارها و همایش های ایرانی شیرینی و شکلات به عنوان ناظر، حضور در سمینارهای Confectionery سطح 1 و 2 دبی، ترکیه و مالزی، سابقه 15 سال فعالیت حرفه ای و استادی در قنادی
اموزش تمام فنون ریز و تکنیک های دکور کیک و دسر که در هیچ آموزشگاه و قنادی یاد نخواهید گرفت..
************آموزش تمام دسر ها،کاپ کیک ها،کیک های مینیاتوری و سایر شیرینی هایی به روز و جدید ویژه کسانی که می خواهند یک کافه کیک و یا دسر سرای آنتیک تشکیل داده و سبک متفاوتی از کیک ها را ارائه دهند.*****************
آموزش رسپی های واقعی پخت شیرینی و دسر،آموزش رسپی های قنادی برای دسرهای جدید و شیرینی های به روز،کار عملی هنرجو و استاد و رفع تمام اشکالات حین درست کردن شیرینی
آموزش در کوتاه ترین زمان ممکن در مکانی مناسب با تمام وسایل مورد نیاز برای یادگیری در کلاس های کیک سازی و پخت شیرینی استاد آقای عبداللهی
برای حرفه ای ها و همکاران قناد:
کسانی که می خواهند به طور حرفه ای در یک شیرینی فروشی کار کنند و یا در منزل هنر کیک سازی و شیرینی پزی را به نمایش بگذارند با ما تماس بگیرند.
آموزش خصوصی ساخت انواع کیک های تولد،عقد، شخصیت های کارتونی، فیگور حیوانات و هر طرحی که شما بخواهید.
آموزش انواع دسر،ژله سازی-ترکیب بندی
آموزش انواع شیرینی های تر، رولت،نان خامه های، لطیفه،دسر تر و ...
آموزش انواع شیرینی های خشک- کره ای- گردویی-نارگیلی- دانمارکی-انواع نانهای حجیم و غیر حجیم
آموزش شیرینی های خشک سنتی و فرنگی انواع کیک های ژله ای الوان و کیک های نروژی، شیرینی های تر،رولت های مدرن، پتی فور ها،انواع شیرینی های دانمارکی، ساخت شکلات و شکلات های فانتزی و دسرهای بین المللی با تزئینات
آموزش فوندانت کاری و کاور های فوندانتی روی کیک به صورت حرفه ای،آموزش عروسک های فوندانتی،آموزش کوکی های عروسکی و جذاب،آموزش شکل های برجسته روی کیک،آموزش سس براق ،کیک مخملی،کیک های کویری یا ترک خورده،آموزش حرفه ای خامه کشی و کار با ماسوره،آموزش حرفه ای و اصولی و صحیح گاناش کشی،آموزش تزیین و دکوراتوری کیک با خامه و با فوندانت،آموزش گل های شکری،آموزش گیپور خوراکی،
آموزش شکلات سازی به صورت حرفه ای از پایه
آموزش نان مسقطی،قطاب،باقلوا استانبولی و ...
آموزش کیک ها و شیرینی های معروف مجلسی،پایه سیب و اناناس .شیرینی های فنلاندی و اسکاتلندی،انواع کوکی،رویه ها و کرم های متنوع،انواع کیک های اسفنجی، انواع دونارت دسر های مکمل انواع پای(تارت)، شارلوت ها، چیز کیک ها، ترایفل ها و ... انواع شیرینی های ورقه ای و کیک های طبقه ای با دکور حرفه ای، آموزش تهیه انواع سس های براق،آموزش انواع کاپ کیک ها،آموزش پخت ماکارون و پخت شیرینی کوکی،آموزش و پخت کیک خیس،آموزش دیر های جدید،آموزش دسر های شیک دسر سراها و شیرینی فروشی ها، آموزش شیرینی های مینیاتوری،آموزش اساسی فوندانت،خامه کشی و برش کیک،آموزش گام به گام طراحی و دکور کیک،آموزش مجسمه سازی با کیک،آموزش اصولی خامه کشی،آموزش کیک های ایستاده،آموزش کیک های ضد جاذبه،آموزش شیرینی های اروپایی و غربی،آموزش شیرینی های بند انگشتی و فینگر فود،تزیین روی کیک به صورت حرفه ای،تصویر زدن روی کیک،آموزش تهیه کیک تولد و تزیین و دکوراتوری کیک تولد،آموزش کیک های نامزدی،آموزش کیک حیوانات و اجسام و اشیا و سایر موارد ریز و نکته ای در پخت شیرینی و کیک
• * * * * * * * * * * * *
کیفیت موارد اموزشی از کمیت موارد آموزش داده شده برای ما مهم تر است
اصلا مهم نیست که شما ذوق هنری دارید یا نه...در کلاسهای ما تمام افراد به راحتی ساخت انواع کیک، کیک تولد و شیرینی رافرا می گیرند.
کلمات کلیدی: