توضیحات
لزوم سمپاشی کارخانجات از آنجایی احساس می شود که خزندگان و یا جوندگان و ... وارد محیط کارخانه شده و باعث بروز مشکلاتی به لحاظ صنعتی و بهداشتی می شوند و با قرار گرفتن درون دستگاه و یا محیط کارخانه تولید را متوقف می کند.در کارخانه هایی که صنایع غذایی تولید می کنند، آفات آسیب رسان مانند سوسک و موش می توانند با هجوم به مواد خوراکی ویروسها را منتقل کنند؛که این مسئله اعتبار و رزومه کمپانی را شدیدا تخریب می کند.رعایت استاندارد در کارخانجات تولید مواد غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است در نتیجه باید از ورود آفات،خزندگان،جوندگان به این محیط ها جلوگیری نمود.آفات کارخانجات و محیط های صنعتی شامل : موش نروژی – مار – عقرب – رتیل – کبوتر – ساس می شود.از بین بردن آفات توسط متخصصان پاک مهر نصف جهان ،با هدف حداکثر تاثیرو حداقل قیمت صورت می گیرد که مانع آسیب رسانی به انسان ،گیاهان و شرایط محیطی می شود.