توضیحات
شهد عسل طبیعی مهرنوش با ساکارز زیر 2 گرم درصد قابل استفاده برای بیماران دیابتی
این شهد عسل 100 درصد طبیعی بوده و برای بیماران دیابتی نیز قابل استفاده می باشد.
چرا که در تولید این عسل طبیعی از شربت شکر برای تغذیه زنبورها استفاده نشده و زنبور از گل ها و گیاهان اقدام به جمع آوری شهد کرده است.
با توجه به پوشش گیاهای منطقه که بیشتر از گیاهان دارویی مثل آویشن و گون می باشد این محصول دارای خاصیت درمانی و دارویی بالایی می باشد .
مهمترین فاکتور عسل مهرنوش کیفیت بالای محصول و بسته بندی ایده آل آن می باشد .
جایگزینی عسل با مربا و و شکر و دیگر شیرین کننده ها در طول روز می تواند باعث سلامتی و کمک بیشتر به سوخت و ساز بدن و انرژی بدن شود
و جوانی را برای انسان به همراه داشته باشد . بدن سالم نیاز به غذای سالم و طبیعی دارد .
شهد عسل از لحاظ کیفیت به 3 دسته تقسیم بندی می شوند که معیار قیمت گذاری نیز می باشد :
شهد عسل با ساکارز (قند ) زیر 2 گرم در درصد که عسل درمانی و درجه 1 می باشد . (همین محصول)
شهد عسل با ساکارز زیر 5 گرم در درصدعسل استاندارد که در بازار به اسم عسل طبیعی به فروش می رسد . (موجود در فروشگاه اینترنتی )
شهد عسل با ساکارز بالای 5 گرم دردرصد که شهد معمولی نام دارد (موجود در فروشگاه اینترنتی )
ویژگی های شهد عسل طبیعی با ساکارز زیر 2 گرم درصد مهرنوش :
- اولین و تنها دارنده تاییدیه انجمن دیابت کشور
- کد پروانه بهداشتی :241943
- کد نظارت معاونت غذا و دارو : 14/1033
- کد کارگاهی بسته بندی از اداره دامپزشکی : 212/5/3337
- در تولید این عسل از شربت شکر برای تغذیه زنبورها استفاده نشده
- زنبور عسل از گل ها و گیاهان اقدام به جمع آوری شهد کرده است.
- دارای مجورهای لازم از اداره استاندارد،غذا و دارو ،دامپزشکی و ایزو
- مهمترین فاکتور عسل مهرنوش کیفیت محصول و بسته بندی ایده آل و قیمت مناسب آن است .
- چون عسل نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرد این نوع بسته بندی در نظر گرفته شده است.
- نور مستقیم خورشید باعث از بین رفتن آنزیم های آن می شود .
- خلوص و طبیعی بودن این شهد عسل توسط آزمایشگاه کنترل کیفی تایید شده است
- هر 6 عدد به صورت یک شیلینگ بسته بندی شده است.
- بسته بندی شده در ظروف یک کیلوگرمی
- تابش مستقیم نور خورشید باعث از بین رفتن آنزیم های عسل می شود .
- امکان مرجوع کردن عسل در صورت قابل قبول نبودن آن
کلمات کلیدی: