توضیحات
پودر سوخاری یا آرد سوخاری به دو روش مختلف تولید میگردد یکی بروش سنتی از نانهای حجیم شده و پخت داخل فر و دیگری به روش اکستروژن . در روش اول آرد پس از خمیر گیری داخل فر رفته و در برابر حرارت قرار میگیرد و پخت و سپس خشک کردن انجام شده و بعد از آن اسیاب مخصوص انرا بشکل پودر در آورده آرد سوخاری تولید میگردد. آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند . در روش دوم که فرآیند اکستروژنی بصورت کانتینیوس بوده و روش نوینی میباشد بعد از تولید نان توسط اکسترودر به خشک کن میرود و سپس توسط آسیاب مخصوص بشکل ارد سوخاری با ابعاد و بافتهای گوناگون آسیاب میشود. یکی از این محصولات تولید آرد سوخاری پانکو میباشد که بصورت آرد سوخاری سوزنی تولید میگردد.
توصیه شده برای شما
شما در حال مشاهده یک آگهی در سایت نیوآگهی هستید برای ارتباط با آگهی دهنده میتوانید از فرم زیر استفاده نمائید