توضیحات
همانگونه که میدانید سویا یک دانه خوراکی بسیار با ارزش می باشد که پروتئین آن بسیار شبیه به پروتئینهای گوشت قرمز می باشد پس میتوان بجای مصرف زیاد گوشت قرمز مقداری از آن را با این پروتئین گیاهی با ارزش جایگزین کرد. اما برای تبدیل دانه سویا به محصولی قابل مصرف ابتدا باید تغییراتی درون ایجاد شود.پروسه تبدیل دانه سویا یا آرد سویا به محصول قابل مصرف توسط انسان بشرح ذیل می باشد:
ابتدا آرد سویا داخل میکسر به همراه افزودنی های آن مخلوط گردیده و سپس بوسیله کانوایر ماردون (Screw conveyor) درون فیدر اکسترودر و از آن به اکسترودر منتقل میشود.داخل اکسترودر با توجه به میزان فشار و دما که توسط اپراتور دستگاه تعیین میگردد این محصول بافت دار می شود و بافت سویا تقریبا بافتی شبیه به گوشت قرمز پیدا میکند سپس به شکل دلخواه از اکسترودر خارج شده و توسط کانوایر هوائی (Air conveyor) به داخل خشک کن (Dryer) انتقال می یابد.پس از مرحله خشک شدن به روی میز سرد کن رفته و محصول آماده بسته بندی می شود