info [at] newagahi.ir

درج آگهی در نیو آگهی کاملا رایگان بوده و آگهی های ویژه دارای امکانات خاصی می باشند|با ثبت آگهی ویژه آگهی شما بیشتر نمایش داده خواهد شد ودر موتورهای جستجو نیز در نتیجه های بالاتری قرار خواهد گرفت

درج آگهی رایگان|ثبت آگهی| در نیازمندی نیو آگهی

درج آگهی رایگان در نیازمندی نیو آگهی به صورت ویژه و تخصصی

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی - شرکت طراحی و دکوراسیون آشینه

دوره بازرسی جوش طراحی سایت

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی - شرکت طراحی و دکوراسیون آشینه

آگهی رایگان
  •  email
  • email
  •    تهران
  • مشاغل معماری داخلی ساختمان
  • 18 بازدید
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
  • آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
  • خیابان بهشتی - خیابان میرزای شیرازی - کوچه عرفان - پلاک 2 - واحد 20
اهمیت طراحی داخلی رستورانچرا طراحی داخلی رستوران اهمیت دارد؟ چرا نیاز به طراحی داخلی رستوران داریم؟ تنها کیفیت غذا نیست که می‌تواند بر جذب مشتریان بیش‌تر برای رستوران‌ها تاثیرگذار باشد. فضای داخلی و خارجی رستوران نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هر رستورانی باید علاوه بر داشتن غذایی با کیفیت بالا، فضایی جذاب و ایده‌آل هم برای سرو غذا داشته باشد تا برای مشتریان خاطره‌ای ماندگار ایجاد شود. بسیاری از افراد یک روز از هفته را برای سپری کردن وقت با دوستان یا خانواده خود در رستورانی دلنشین و زیبا اختصاص می‌دهند و ترجیحمی‌دهند این زمان را در فضایی جذاب و خاص سپری کنند. به همین دلیل هم مدیران رستوران‌ها باید طراحی داخلی و خارجی رستوران را یکی از اولویت‌های مهم برای جذب مشتریان قرار دهند. توجه داشته باشید که در طراحی داخلی بیش‌تر نکات فنی در نظر گرفته می‌شوند. مواردی از قبیل نورپردازی، تهویه مناسب، تکنیک‌های کاهش همهمه و سر و صدا، و همچنین قرار دادن المان‌ها در فاصله مناسب از یکدیگر از جمله مواردی هستند که در طراحی داخلی به آن‌ها توجه می‌شود. طراحان داخلی باید در زمینه‌های مختلف از دانش عمیقی برخودار باشند؛ به همین دلیل هم توصیه می‌شود که برای طراحی فضای داخل رستوران از کمک متخصصان در این زمینه استفاده کنید تا فضایی اصولی داشته باشید.اصول طراحی داخلی رستوران‌ها با ایده‌های مدرن و نودر طراحی داخلی همه اصول و نکته‌ها همانند قطعه‌های پازلی هستند که با قرار گرفتن در کنار یکدیگر محیطی جذاب و دلنشین ایجاد می‌کنند. اگر این قطعه‌ها به درستی در کنار یکدیگر قرار نگیرند، پیکره اصلی شکل نخواهد گرفت. سه فاکتور مهمی که باید در طراحی نمای داخلی رستوران‌ها در نظر گرفته شود ایده، فضا، و طراحی است. تمام طراحان داخلی حرفه‌ای برای ایجاد فضایی خاص و کاربردی این سه فاکتور را اجرا و پیاده‌سازی می‌کنند. همانطور که می‌دانید سبک‌های گوناگونی برای طراحی رستوران‌ها وجود دارد. استفاده از برخی از سبک‌ها به نوع و محل قرارگیری رستوران نیز بستگی دارد. برخی از مدیران ترجیحمی‌دهند فضایی سنتی در رستوران خود داشته باشند؛ در حالی که برخی دیگر به طراحی با سبک‌های مدرن و امروزی بیش‌تر تمایل دارند. در طراحی‌های مدرن تماماً از لوازم و متریال‌هایی مطابق با همین سبک استفاده می‌شود. رستوران‌های مدرن به گونه‌ای طراحی می‌شوند که برای ملاقات‌های رسمی مناسب‌تر باشند. به طور کلی در طراحی داخلی رستوران موارد زیر در نظر گرفته می‌شوند: • طرح راهروها • پلان طبقه • نقشه سقف‌های مقطعی • انتخاب و چیدمان تجهیزات روشنایی • ارتفاع فضا • انتخاب و چیدمان میز و صندلی‌های مناسب معمولاً در طراحی فضای داخلی رستوران‌های مدرن 40 درصد از فضا به آشپزخانه و فضای آماده‌سازی، و 60 درصد دیگر برای پذیرایی از مهمانان در نظر گرفته می‌شود. توصیه می‌شود که میان صندلی‌ها 18 اینچ فاصله باشد. البته شیوه و مکان قرارگیری صندلی‌ها به مدل میز نیز بستگی دارد. به خاطر داشته باشید که برداشت‌های اول از رستوران اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل هم توصیه می‌شود از المان‌های برجسته و جذاب در محل ورودی استفاده کنید. می‌توانید منطقه‌ای را برای استراحت در نظر بگیرید. در منطقه استراحت از مبل‌های راحت و صمیمی استفاده کنید. سعی کنید در مسیر طراحی اصالت رستوران را در نظر داشته باشید. به طور مثال اگر رستوران غذاهای گیاهی سرو می‌کند، استفاده از تکنیک‌های طراحی که منعکس‌کننده گیاهان هستند ایده جذابی خواهد بود.نکات قابل توجه در طراحی داخلی رستوران‌هاهمانطور که پیش‌تر اشاره شد نورپردازی رستوران‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. رستوران‌هایی که فضایی بیش از حد تاریک یا روشن دارند برای مشتریان دلنشین نخواهد بود. علاوه بر این شدت نور، زاویه آن، و رنگ نور نیز از جمله نکاتی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند. از تکنیک‌های نورپردازی می‌توان برای تاکید بر برخی از بخش‌های رستوران نیز استفاده کرد. نکته دیگری که اهمیت زیادی دارد تهویه مطبوع است. تهویه رستوران‌ها باید به اندازه کافی قدرتمند باشد تا بوی ناشی از طبخ و آماده‌سازی غذاها بیش از حد در محیط پخش نشود. پخش بوی نامطبوع در رستوران می‌تواند مشتریان را آزرده کند. علاوه بر این تجهیزات سرمایشی و گرمایشی نیز باید به دقت انتخاب شده و در جای مناسب قرار گیرند. به طور قطع هیچ یک از مشتریان علاقه‌ای به سپری کردن وقت خود در فضایی بیش از حد گرم یا سرد ندارند. فاصله میان میزها و صندلی‌ها از یکدیگر و از دیوارها نیز باید به دقت تعیین شود. مشتریان نباید به هنگام نشست و برخواست با مشکلی مواجه شوند. با استفاده از تکنیک‌های طراحی داخلی می‌توان میز و صندلی‌ها را به گونه‌ای در رستوران قرار داد که به بهترین شیوه از فضای موجود استفاده شود. اگر در رستوران پنجره‌ای وجود دارد، بهتر است نور وارده از آن به خوبی کنترل شود تا مهمانان آزاری نبینند.هزینه طراحی داخلی رستوران به چه عواملی بستگی دارد؟هزینه طراحی داخلی فضای رستوران از جمله مواردی است که باید پیش از ثبت سفارش در نظر گرفته شود. هزینه طراحی داخلی بر اساس انتظارات کارفرما، کیفیت کار طراح، و همچنین مخارج لازم برای تهیه متریال‌ها و ملزومات مختلف تعیین خواهد شد. تعیین هزینه طراحی داخلی به فاکتورهای دیگری هم بستگی دارد. برخی از این فاکتورها عبارت است از: • اعتبار و تجربه شرکت یا طراح داخلی • متراژ رستوران • سبک طراحی داخلی • متریال‌های انتخابی • کیفیت طراحی • محل و محدوده رستوران • نوع قرارداد به خاطر داشته باشید که مجموعه‌هایی که تعرفه‌ای بسیار پایین‌تر از عرف پیشنهاد می‌دهند قابل اعتماد نبوده و نتیجه دلخواه را ارائه نخواهند داد. بهتر است با نظرسنجی از مشتریان پیشین مجموعه و مشاهده نمونه کارها از انتخاب بهترین طراح اطمینان حاصل کنید. هر اندازه که اعتبار طراح یا شرکت مورد نظر بیش‌تر باشد، می‌توانید از دریافت نتایج مطلوب‌تر اطمینان بیش‌تری داشته باشید.

شماره021860461190218604610702186046128ایمیلinfo@ashinehstudio.comآدرسخیابان بهشتی - خیابان میرزای شیرازی - کوچه عرفان - پلاک 2 - واحد 20
گروه تلگرام نیوآگهیگروه تلگرام نیوآگهی
کانال تلگرام نیوآگهیکانال تلگرام نیوآگهی
اینماد نیوآگهیجهت مشاهده اینماد کلیک کنید
آموزش و پشتیبانیپرسش و پاسخ
انجمن نیوآگهیانجمن نیوآگهی
مجله نیوآگهیمجله نیوآگهی