دوره بازرسی جوش طراحی سایت

0 تومان

ترک اعتیاد تریاک

آگهی‌دهنده: شناسه آگهی: 63344

01 مرداد 1401 11:44 البرز -- کرج
ترک اعتیاد تریاکدر این مقاله باهم روش ترک تریاک چگونگی ترک اعتیاد به تریاک و عوارض ترک اعتیاد تریاک...

تعداد بازدید: 447

دسته بندی: پزشکی

وب سایت: مشاهده وب سایت


اطلاعات تماس

برای مشاهده شماره تماس کلیک کنید 02165296701 ارسال ایمیل

توضیحات

ترک اعتیاد تریاک

در این مقاله باهم روش ترک تریاک چگونگی ترک اعتیاد به تریاک و عوارض ترک اعتیاد تریاک اثرات مصرف تریاک و راههای درمان اعتیاد تریاک را با هم بررسی می کنیم پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

تریاک چیست؟
تریاک، “اوپیوم” گرفته شده از زبان یونانی به معنای “عصاره گیاه” است و خود تریاک نیز ابتدا به شکل عصاره یا شیره گیاه خشخاش تولید می شود.
تریاک صمغ یا شیره خشک استخراج شده از گرز گیاه خشخاش (پاپاور سومنی فروم ) است. به همین دلیل به آن به زبان لاتینی اشک گیاه پاپاور یا “لاکریما پاپاوریس” هم گفته می شود. روش سنتی استخراج این صمغ، زخمی و خراشیدن گرز کال گیاه خشخاش است. با این کارمایعی سفیدرنگ به بیرون گرز تراوش می کند که به سرعت تغییر رنگ داده و به جسم جامد زردنگی تبدیل شده که در معرض هوا به ماده قهوه ای رنگ تبدیل می شود.
عوارض و علائم اعتیاد تریاک
یکبار مصرف تریاک یا به اصطلاح دوز واحد مصرف صرف نظر از روش مصرف و ماده مصرفی با علایم زیر همراه هستند:
سرخوشی و شادابی- مصرف یک دوز تریاک در عده زیادی از انسان ها ایجاد حالت سرخوشی، بی غمی، شنگولی و طراوت می کند. البته هرکسی در استفاده اول این حالات را تجربه نمی کند و گاهی بیقراری و اضطراب در کنار سایر علایم مصرف بار اول مانند تهوع و استفراغ نیز وجود دارد.
بی دردی
افت هوشیاری- مصرف تریاک خواب آور بوده و منجر به حالات لختی و خواب آلودگی می شود. بعد از مصرف دوز واحد حالت چرت زدن بوجود می آید.
کاهش تنفس- مصرف تریاک دامنه حرکات تنفسی را کم کرده و به آهسته شدن تنفس منجر می شود. استمرار و شدت گرفتن این اثر به وقفه های تنفسی، سیانوز (کبودی) و کمبود اکسیژن و در نهایت توقف کامل تنفسی و مرگ منجر می شود. به همین دلیل است که مصرف بیش از حد و ناگهانی مقادیر زیاد مواد افیونی کشنده است.
تهوع و استفراغ- مصرف تریاک در بار اول معمولا باعث حس تهوع شدید می شود و به همین دلیل از اولین مصرف خود احساس نارضایتی می کنند.
خارش- از طریق آزادسازی هیستامین باعث ایجاد احساس خارش می شوند. بیماران متعاقب مصرف آنها حالت خارش در بدن، صورت و اطراف بینی را دارند.
انقباض مردمک ها- در اثر مصرف تریاک مردمک ها تنگ می شوند و در صورت مصرف سنگین مردمک ها بقدری کوچک می شوند که به حالت سنجاقی یا سر سوزنی در می آیند…
تریاک ماده ای بسیار اعتیادآور است. در اثر استفاده از این ماده اشتیاق به مصرف چه جسمانی و چه روانی بسیار سریع پیشرفت می کند.
مصرف نادرست تریاک فاجعه می‌آفریند و تریاکی‌ها همگی دچار عوارض متعدد می‌شود. با اعتیاد تریاک ابتدا نوعی نشاط و خوشحالی زودگذر به شخص دست می‌دهد. پس از آن مرحله منفی آغاز می‌شود که فرد را برای بدست آوردن آن حالت خوش اولیه به ‌مصرف مجدد تریاک وا می‌دارد.
روش های مرسوم ترک اعتیاد تریاک
روش سم زدایی(UROD) جدید ترین روش ترک اعتیاد :در این روش نیز از داروهای آنتاگونیست در حجم زیاد استفاده می شود و به علت اینکه بیمار در حال هوشیاری توانایی تحمل علایم خماری شدید این روش را ندارد بیمار را بیهوش می کنند.
ترک اعتیاد تریاک با متادون: هدف از درمان اعتیاد نگهدارنده با متادون، کاهش آسیب است. به این معنی که بیمار آسیب بیشتری به خود و اطرافیان خود نزند! فرضا اگر بیمار تزریقی است و بر اثر تزریق به هپاتیت مبتلا شده است بعداز این به ایدز هم مبتلا نشود! در این روش بیمار بجای مصرف مواد، بصورت روزانه متادون مصرف می کند. و در اولین قدم از تمامی خطراتی که در حین تهیه، نگهداری و مصرف مواد مخدر او را تهدید می کنند، در امان است!
ترک تریاک به روش سنتی : کاهش تدریجی مصرف مواد است که به آن “ ترک سنتی “ گفته می شود و از زمان های قدیم تاکنون مرسوم بوده است . در ترک سنتی ، هر روز مقداری از مصرف مواد مخدر کم می شود تا بتدریج به صفر برسد
ترک تریاک (یابویی): در این روش بیمار به یک دفعه مصرف تریاک را قطع می کند بی آنکه دارو یا ترکیبی جایگزین شود
ترک اعتیاد تریاک در مرکز بستری درمان اعتیاد : بیمار در بیمارستان یا مرکز درمان بستری ترک اعتیاد بستری می گردد و كلیه امور درمانی با نظارت پزشک معالج انجام می شود .از امتیازات این روش این است كه بیمار معتاد از نزدیک مورد مراقبت های لازم پزشكی و پرستاری قراردارد و چون در بیمارستان بستری است دسترسی او به مواد مخدر بسیار كم و یا غیر ممكن است و اگر گاهی بیمار نیاز به داروهای خاص خوراكی و یا تزریقی داشته باشد ، این داروها به راحتی در بیمارستان به وی داده شده و یا تزریق می گردد و لذا هرگونه علایم ناشی از ترك ، خواه روانی و یا جسمی ، سریع تر درمان می گردد .
عوارض ترک اعتیاد تریاک
حالت خماری بسیار ناراحت کننده و دردناک است.در واقع معتادین بیشتر برای جلوگیری از درد ناشی از خماری به مصرف آن ادامه می دهند تا به دست آوردن حس سرخوشی نخستین و یا رسیدن به تعادل جسمی و روانی !
خستگی، بی خوابی، بی حوصلگی، بد خلقی
ترس، حملات هیجانی
بی قراری، نا امنی، احساس ناخوشی
افسردگی، ناامیدی، شکاکی
لرز و سردی با وجود محیط گرم
مشکلات عروقی، استفراغ، اسهال
اشک چشم، آبریزش بینی، عتسه
یک مرکز ترک و درمان اعتیاد تریاک بایستی دارای چه ویژگی هایی باشد
کادر درمان متخصص
حضور متخصص روانشناسی ترک اعتیاد
تجهیزات پزشکی پیشرفته
تجربه کافی در زمینه ترک اعتیاد
استفاده از جدیدترین متد ترک و درمان اعتیاد مواد مخدر
نکاتی قابل توجه بیماران برای ترک و درمان اعتیاد مواد مخدر سوالاتی پرسیده می شود بر این مبنی که؟
ترک اعتیاد در خانه و یا ترک اعتیاد تریاک در خانه امکان پذیر است ؟
ترک تریاک در خانه هیچگونه تاثیری در جنبه روانی بیماری اعتیاد که اصلی ترین قسمت درمان اعتیاد تریاک است را ندارد.
ترک اعتیاد به مواد مخدر در خانه سلامتی فرد را به مخاطره می اندازد و درمان وابستگی جسمی به مواد مخدر که اصطلاحا سم زدائی نامیده شده و در جامعه به ترک اعتیاد معروف است در مواردیکه بیمارتحت ارزیابی صحیح پزشکی و آزمایشات لازم انجام نگرفته و یا استانداردهای مراقبتهای پزشکی و پرستاری رعایت نشود می تواند با خطرات جدی همراه باشد.
ترک اعتیاد تریاک در مرکز بستری ترک اعتیاد خانه سپید زیر نظر پزشکان باتجربه انجام می شود.

تبلیغات

چیزی برای فروش دارید؟

همینجا به صورت رایگان آگهی کنید

افزودن آگهی شما

Presets