توضیحات
صادرات چسب
تماس با ماکارخانه: مشهد، شهرک صنعتی چناران، فاز 1، صنعت 9 و 11
دفتر مرکزی: مشهد، بلوار هفت تیر، برج آرمیتاژ، واحد 806
051-46139200-3
موبایل: 09153119207
ایمیل: [email protected]
تلفن: 05146139200
سایت:http://rawshan.com/
چسب چوبچسب چوب به صورت نیم کیلویی، یک کیلویی، گالنی و حلبی در بازار وجود دارد.چسب چوب همانطور که از نامش پیداست بهترین نوع چسب برای چسباندن قطعات چوبی به یکدیگر است اما برای چسباندن کاغذهای ضخیم و تکه های مجسمه هم می تواند پیشنهاد خوبی باشد.چسب چوب خیلی دیر سخت می شود و از این جهت به شما فرصت دارید تا با خیال راحت نمونه ها را به هم بچسبانید.حلال چسب چوب، آب است و به همین خاطر می توانید از انگشتانتان یا قلمو برای مالیدن چسب به محل مورد نظرتان استفاده کنید.در حال حاضر چسب چوب «شمال» و «هل» بهترین مارک های بازار هستند.چسب چوب ها در ۲ نوع بی رنگ و سفید در بازار عرضه می شود.چسب چوب فاسد حالت ژله ای به خود می گیرد و رویش آب می افتد.چسب آکواریومچسب های آکواریوم معمولا برای هر مکان و محلی که نیاز به آب بندی داشته باشد استفاده می شوند.در حال حاضر این چسب ها در ۲ نوع معمولی و ضدباکتری عرضه می شوند.نمونه ضدباکتری آن دیر تر سیاه می شود و عمر بیشتری هم دارد. البته همین امر باعث می شود که کمی قیمتش گران تر باشبهترین مارک چسب های آکواریوم «کاسپین» و «رازی» اســـت.چسب های آکواریوم دارای رنگ بنـــدی سفید، شفاف و رنگی است که معمولا مدل شفاف و بی رنگ آن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.برای کار با چسب آکواریوم بهتر است یک دستکش پلاستیکی یکبار مصرف دستتان کنید تا چسب به پوست دستتان نچسبد.چسب پی وی سیاین نوع چسب برای قطعات پلاستیکی مختلف که نیاز به فشار قوی داشته باشد کاملا کارایی دارد؛ مثلا برای چسباندن انواع لوله های پلاستیکی به یکدیگر می توانید این نوع چسب ها را به کار ببرید.چسب های پی وی سی دارای ۲ نوع معمولی و تارگت هستند که مدل تارگت آنها قدرت چسبندگی بیشتر و قدرت بالاتری دارند و البته سرعت چسبندگی شان هم کمی بیشتر است.در حال حاضر شرکت «رازی» بهترین نوع چسب پی وی سی را تولید می کند.برای استفاده از این نوع چسب هم می توانید از نوک خود تیوب چسب برای مالیدن آن به سطح مورد نظر بهره ببرید.از آنجا که چسب پی وی سی وقتی در معرض هوای آزاد قرار بگیرد سفت می شود و کیفیت خود را از دست می دهد، پس از مصرف، سریعا در تیوب آن را ببندید.چسب قطره ایچسب های قطره ای تنوع بسیار بالایی در بازار دارند و نمونه های داخلی و خارجی آن به وفور در همه جا پیدا می شود.این چسب های دو سه گرمی بهترین نوع برای چسباندن هر آنچه هستند که نیاز به حجم کم چسب و قدرت بالا دارندمثلا برای چسباندن تکه های شیشه یا قطعات ریز به یکدیگر که باید از حجم چسب اندک استفاده کنید این نوع چسب کاملا مناسب خواهد بود.
بی رنگی، یکی دیگر از مزیت های چسب های قطره ای است و پس از کاربرد خودش را نشان نمی دهد.هنگام استفاده از چسب قطره ای خیلی مراقب باشید تا با پوست دستتان برخوردی نداشته باشد؛چون به راحتی ها پاک نمی شود.چسب های قطره ای برای چسباندن شیشه، سنگ، پلاستیک و برخی قطعات فلزی کارایی مناسبی دارند.چسب یک، دو، سهفقط ۳ ثانیهاحتمالا نامگذاری این نوع چسب به خاطر این بوده که تنها در عرض ۳ ثانیه سخت می شود و دو قطعه را سریع به هم می چسباند.چسب های یک دو سه تقریبا همان عملکرد چسب های قطره ای را دارند اما حجم شان کمی بیشتر است.
این نوع چسب ها به صورت دوتکه عرضه می شوند که تکه اول چسب و تکه دوم اسپری خشک کننده خواهد بود.بهترین روش استفــــاده چسب این است که یک سطح را کاملا به چسب آغشته کنید و سطح دیگر را اسپری خشک کننده بزنید و سپس بلافاصله دوتکه را به هم بچسبانید.اسپری کمک می کند که چسب در عرض ۳ ثانیه خودش را بگیرد.در حال حاضر مارک های ترکیه ای و «جلاسنج» باکیفیت ترین انواع این نوع چسب ها هستند.چسب دوقلواین یکی هم جزو قدیمی های انواع چسب هاست که حالا مدل های جدیدتر آن هم به بازار آمده است. این نوع چسب بهتر است برای چسباندن اشیایی استفاده شود که حالت خشک و شکننده دارند.
چسب دوقلو نوعی چسب ترکیبی است و باید برای استفاده از آن، مقادیر برابر از ۲ تیوب جداگانه را با هم مخلوط کنیم.سطوح فلزی، شیشه ای، چینی، سنگی و حتی چوبی برای استفاده از چسب دوقلو مناسبند. چسب های دوقلو معمولا در ۲ نوع شفاف و رنگی در بازار به فروش می رسند.چسب دوقلو مقاومت خوبی در برابر حرارت دارد و مقاومت نوع معمولی آن نسبت به نوع شفاف آن، در برابر حرارت بالا تر است.همین خصوصیت باعث شده که توسط مکانیک ها برای چسباندن قطعات موتور اتومبیل هم مورد استفاده قرار گیرد.این چسب را می توان پس از مخلوط کردن تا ۵ دقیقه استفاده کرد.آنچه بایستی درباره چسبهای کاشی و سرامیک بدانیم : بشر از دیر باز در فکر استفاده از سنگ، المانهای طبیعی و سایر مصنوعات ساخته دست وی در محیط کار و زندگی خود بوده است. پیشرفت صنعت کاشی و سرامیک و همچنین فرآوریهای صورت گرفته بر روی سنگ طبیعی بر هیچکس پوشیده نیست. در کنار این پیشرفتها سایر صنایع جنبی آن نیز متحول و دگرگون شدهاند. از جمله این صنایع میتوان به صنایع شیمیایی مانند انواع چسبهای کاشی، سرامیک و سنگ اشاره نمود.
در گذشتهای نه چندان دور، نصب کاشی، سرامیک و سنگ فقط توسط ملاتی از سیمان انجام میگرفت که این امر مستلزم کاربرد روشهای دشوارتر و صرف وقت بیشتری توسط نصابان بود و در صورت استفاده از حاشیه و طرحهای خاص، نصاب با مشکلاتی مواجه میشد.در صورت عدم آشنایی با چسب کاشی و سرامیک، در ابتدا شاید موادی شبیه چسبهای فوری و مشابه آن در ذهن نقش ببندد که شاید برای مصرفکنندهای که با این مصالح آشنایی نداشته باشد کمی دور از ذهن باشد. لیکن در صورت آشنایی با این مواد و استفاده درست از آن، به مزایای آن میتوان پی برد و در آینده میتوان انتظار داشت که در اکثر موارد از این مواد استفاده گردد.این مطلب خیلی دور از ذهن نیست که در آینده تعویض و تغییر دکور کاشی یک خانه به عنوان مثال کاشیهای بین کابینت آشپزخانه توسط یک بانوی خانهدار به راحتی انجامشدنی است و ایشان میتواند سنگ یا کاشیهای مورد نظر خود را به راحتی در محل مورد نظرش نصب نماید.
در ادامه در خصوص این موضوع و سایر موارد از قبیل مزایا، روشهای نصب، کاربرد، مشخصات فنی و غیره به ارائه مطلب خواهیم پرداخت.
انواع چسبهای سرامیک، کاشی و سنگ:
این چسبها در دو نوع پودری و خمیری تولید میگردند.
۱- چسبهای پودری
این محصولات بر اساس و پایه مواد معدنی و شیمیایی تولید میگردند و با استفاده از آنها میتوان کاشی، سرامیک و سنگ را بر روی سطوح صاف، آجری، کاشی، موزائیک، سیمانی و سنگی نصب نمود، بهدلیل نوع ترکیبات و فرآوریهای صورت گرفته در زمان تولید پیشنهاد میگردد از بهکار بردن چسبهای پودری بر روی سطوح گچی خودداری شود.
جهت استحکام بهتر و افزایش خواص شیمیایی و مکانیکی چسب از موادی به نام پرایمر یا همان چسب بتن استفاده میگردد، که در مطالب بعدی درباره خواص و کاربرد آنها توضیحات بیشتری ارائه میگردد.
۲- چسبهای خمیری
این دسته از محصولات دارای خواص چسبندگی بیشتری نسبت به چسب پودری هستند و بهواسطه داشتن ترکیب شیمیایی متفاوت نسبت به چسب پودری و دارا بودن پایه شیمیایی، از این محصول میتوان علاوهبر استفاده روی سطوح سنگی، سرامیکی، کاشی، موزائیک، سیمانی و غیره بر روی سطوح گچی نیز قابل استفاده است.
همچنین بهدلیل جذب آب بالای کاشیهای دیوار و جهت جلوگیری از تغییر رنگ در سطح لعاب کاشی توصیه میگردد جهت نصب این محصولات از چسب خمیری استفاده گردد.همچنین در صورت نیاز به نصب در محل استخر، حمام، دستشوئی و محلهای مرطوب میتوان ضمن بهکار بردن پرایمر یا چسب بتن بهعنوان پوشش زیر کار از این نوع چسب جهت استحکام و همچنین عایق نمودن محل از رطوبت استفاده نمود.
ویژگیها:
با استفاده از چسبهای کاشی و سرامیک بنسازه میتوان به سهولت محصولات پرسلانی، گرانیتی و سنگ را در سطوح نمای ساختمانها نصب نمود و این موضوع توسط ملات سیمان امکانپذیر نبوده و پس از گذشت زمان امکان جدا شدن، کندهشدن و افتادن از روی نمای ساختمان وجود دارد که با هزینه اندک میتوان از این امر جلوگیری کرد.
بایستی پذیرفت که استفاده از تکنولوژیهای جدید در صنعت ساختمان امری اجتناب ناپذیر است.
در خصوص محصولات چسب کاشی، سرامیک و سنگ مزایای زیر را میتوان حاصل دستاورد این تکنولوژی دانست.
۱- سرعت بسیار بالا هنگام نصب.
۲- استحکام در سالها بعدی و زمان کاربرد.
۳- مقاومت بالا در برابر زلزله.
۴- ضد ارتعاش نمودن سطح نصب نسبت به ملاتهای دیگر.
۵- وزن بسیار کم بابت سبکسازی کف و همچنین بدنه در هنگام نصب بر روی نما.
۶- استفاده از فضای بیشتر ساختمان به جهت استفاده از مواد کمتر.
۷- عایق رطوبتی نمودن سطح به خصوص در محلهای بسیارمرطوب و همچنین در مناطق شرجی و بد آب و هوا.
۸- در مناطق پر باران و در برابر بارانهای دائمی سطح، آببندی ایجاد کرده و از نفوذ رطوبت جلوگیری مینماید.
۹- در مناطق سردسیر و همچنین گرمسیر بر روی نما قابل استفاده میباشد.
چسب پودری کاشی و سرامیک
مشخصات این تیپ چسب ها به این صورت است پودر چسب کاشی وسرامیک بر پایه سیمان ، مواد روان کننده و امولسیونیو سایر مواد شیمیایی متشکله تولید شده و به منظور نصب کاشی و سرامیک در کف یا دیواره های سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد .
خواص : پودر مورد بحث ، در مقابل نفوذ آب مقاوم بوده و به همین سبب می تواند جهت نصب کاشی وسرامیک در کف آشپزخانه ، حمام ، دستشویی، نمای ساختمان و هر محلی درداخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد .
شرایط کار : به دلیل وجود مواد شیمیایی تا ۵+ درجه سانتیگراد قابل مصرف می باشد و در صورت کم بودن درجه حرارت ، یا احتمال کاهش دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده ، باید از اجرای کاشی کاری صرف نظر نموده و یا محیط را گرم نگه داشت ، پودر کاشی و سرامیک پس از خشک شدن دارای مقاومت در برابر حرارت از ۳۰- تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد می باشد .
کلمات کلیدی: