دوره بازرسی جوش طراحی سایت

0 تومان

دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ:جمعه ها (با رسیدن به تعداد 5 نفر)

آگهی‌دهنده: شناسه آگهی: 82581

01 مرداد 1401 11:50 تهران -- تهران
آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند  و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نم...

تعداد بازدید: 595

دسته بندی: آموزش آشپزی


اطلاعات تماس

برای مشاهده شماره تماس کلیک کنید 09199070379 ارسال ایمیل

توضیحات

آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند  و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند! " 

از این رو، گروه فود سرویس پیشرو از سه سال پیش با هدف آشنایی اولیه علاقمندان به ورود به کسب و کار خدمات غذایی، دوره ای اموزشی خاصی را تدوین و اجرا می نماید.در این سالها چند صد تن از افرادی که قصد ورود به این کسب و کار را داشته و یا اخیرا این کار را شروع کرده بوده اند با هدف ارتقاء، سیستماتیک نمودن و سامان بخشی فعالیت خود در این دوره های شرکت نموده اند که در بخش" نظرات و توصیه های شرکت کنندگان قبلی" میتوانید آنها را مطالعه کرده و مشوق شما برای شرکت در این دوره ها باشد.

تقریبا بیش از 95 درصد شرکت کنندگان، آشنایی قبلی با علم آشپزی ندارند، هر چند که  آشنایی اولیه برای تفهیم و ادراک مطالب دوره مفید است اما مدیران،موسسان و حامیان مالی کترینگ ها و رستورانها با شرکت در این دوره به ادبیات، دیسیپلین، حساسیت ها و اصول آشپزی صنعتی آشنا خواهند شد و با دیدی روشن فرآیندها و عملیات کیترینگ/رستوران خویش را مورد نظارت و ناوبری قرار خواهند داد.

اهمیت و فواید این دوره آموزش :

لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آموزش پخت و پز می باشند.

 استاد سوسنی، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را  آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.

آموخته های این دوره ممکن است میلیونها تومان در هزینه های خرید تجهیزات صرفه جویی ببار آورد و یا تصویری دقیق و حقیقی از کسب و کار غذا را برای شما نمایان سازد تا بتوانید با توجه به میزان سرمایه، علاقه و دانش خود بهترین تصمیم را در مورد آینده شغلی خود در صنعت کترینگ و رستوران داری اتخاذ نمایید.

متاسفانه اکثر فعالان مشاوره و راه اندازی در واقع "تولید کننده و فروشنده تجهیزات " بوده  و به سرعت نقشه ای از محل تحت اختیار شما که با انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیدمان شده را به رایگان به شما ارائه می دهند و شما خواهید ماند و فضایی پر از تجهیزات، غافل از اینکه تجهیزات سخت افزار این کسب و کار بوده و موتور محرک و

هسته ی اجرای آن همانا دانش، تجربه و مهارت های آشپزی صنعتی می باشد. پس روش صحیح آن است که علم و تجربه توامان یکدیگر در اختیار علاقمندان به ورود به عرصه ی صنعت کترینگ قرار گیرد تا پیش درآمدی بر تصمیم ها و سرآغازهای آگاهانه و موفقیت آمیز در این حوزه گردد که در آخر و به تدریج سنگ بنای پیشرفت این صنعت گریزان از آموزش و دانش محوری گردد.

دوستان فعال در صنعت آشپزی صنعتی و علاقمندانی که تصمیم به ورود آگاهانه به کسب و کار خدمات غذا رسانی (Food Service) دارند را به بهره گیری از این دوره آموزشی دعوت می نماییم.

در ادامه مروری خواهیم داشت بر سوابق اجرایی و آموزشی مدرس دوره( استاد سوسنی)

تحصیلات آکادمیک :

-  فارغ التحصیل از دانشگاه جورجیا کالج - گرایش عملیات غذایی(Food Operations)  - امریکا

- دارنده مدرک مربی گری مدیریت کترینگ از دانشگاه کارآفرینی -تهران

تجربیات اجرایی

  • سر آشپز تشریفات و ضیافت ها و مدیر غذا و نوشابه موسسه غذارسانی اسمیت - ایالت فلوریدا
  • سرآشپز هتل شرایتون ( آمریکا)
  • سر آشپز کل رستوران  هتل بست وسترن در  ایالت فلوریدا
  • سرآشپز هتل وریزورت اسپا  در ایالت فلوریدا
  • سر آشپز رستوران سایت پورت( آمریکا)
  • سرآشپز سابق کیترینگ هواپیمایی آرمان (کترینگ مشترک هواپیمایی آسمان و ماهان)
  • سرآشپز سابق هتل آزادی

سوابق مشاوره و راه اندازی :

  • مشاور رستوران بین المللی سان لیو (Sun Live) – (شعبه اول:خیابان ونک-شعبه دوم: مرکز خرید تیراژه-شعبه سوم: هایپراستار) 1391
  • مشاور رستوران پنت هاوس 5 ستاره سورن (واقع در مرکز خرید پرنیان- بلوار ارتش)-1392
  • مشاور رستوران باران – پروژه  برج- هتل  سه قلوی باران- مشهد-1392                                                        
  • باشگاه پذیرایی فرمانیه تهران - 1378
  • مشاوره و راه اندازی شعبه نخست رستوران آندو (تقاطع آپادانا-سهروردی شمالی)- 1378
  • مشاوره و راه اندازی تهیه غذای ضیافت آرا- 1389
  • مشاوره مجتمع پذیرایی هفت خوان-  شیراز-1389

            لینک: http://goo.gl/jWm1U

  • مشاوره و راه اندازی کترینگ داوری: تهران-میدان محسنی- 1394
  • مشاوره و اصلاح نقشه معماری و چیدمان تجهیزات کترینگ سی تو- شوشتر-
  • مشاوره،اصلاح رسیپی و منو، باز آموزی پرسنل و بهبود سطح کیفی و بهره وری رستوران داریون (1395)اصلاح رسیپی و منو، بازبینی و اصلاح ناوگان تجهیزات، پرزنتیشن و اصلاح خط تولید غذا، آموزش و رفع اشکال پرسنل آشپزخانه مجتمع غذایی آبشار تهران (1396)آموزش و رفع اشکال مهارتی و عملیاتی سرآشپزان، آشپزان و پرسنل آشپزخانه هتل المپیک تهران جهت ارتقاء سطح کیفی در ارائه خدمات به میهمانان ورزشکاران خارجی (1397)
  • مشاوره و اصلاح نقشه معماری و چیدمان تجهیزات کترینگ سی تو- شوشتر- 1394

     سوابق آموزشی

  • مدرس کل آشپزی موسسه آموزشی مطالعات و مشاوره بنیاد جانبازان
  • مدرس آموزش های حین کار گروهی به پرسنل آشپزخانه، پذیرایی و خدماتی شرکتها، کارخانجات ، رستورانها و ..از جمله پتروشیمی مارون، بندر ماهشهر، پارس جنوبی، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت صنایع الکترونیک ایران(صایران)، گروه سایپا و ...
  • مدرس نخستین سری از آموزشهای مقدمات و اصول راه اندازی کترینگ و رستوران (از مهرماه 91 تا کنون)

اطلاعات دوره آموزشی :

سرفصل های این دوره آموزشی براساس سرفصل های کتاب راهنمای جامع آشپزی صنعتی ( تالیف استاد سوسنی ) و به صورت تئوری- تجربی و پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد . شرکت کنندگان،  پس از دوره می توانند جهت بهره گیری از خدمات آموزشی تخصصی(درمحل) و راه اندازی کسب و کار خویش با آقای قربانزاده تماس حاصل نمایند.

برخی از موضوعات دوره :

طراحی منو

  • منو نویسی
  • انواع منو
  • ساختار منو

انبار داری، کنترل و نگهداری مواد غذایی

  • نگهداری در انبار
  • موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا
  • استانداردهای فیزیکی  نگهداری مواد غذایی

 سازماندهی آشپزخانه ها

تركيب مواد و توليد غذا

  • پيش غذاها و اشتهاآورها
  • چرخش شيفت پرسنل

 آماده سازی

  • آماده سازي مواد اوليه
  • آماده سازی مواد غذایی
  • آماده سازی (میزان پلاس)

روشهای پخت

  • روشهای پخت
  • پروتئین ها

پرسیون و سرو کردن

* ارائه گارنیش و تزئین کردن غذا

  • عوامل اصلی ارائه و پرزنتیشن غذا

اطلاعات دوره :
مدت زمان آموزش: یک روزه-جمعه ها
ساعت: 10 صبح الی 3 بعد از ظهر (5 ساعت)

شهریه و ثبت نام :

http://parscenter.com/foodservice/Announcement/4938

تماس_تلگرام_ واتز اپ:

   09366639769

 

نشانی محل های برگزاری دوره  :

* تهران-ستارخان- خيابان شادمهر (شادمان)

* تهران- فلکه اول صادقیه

* تهران- خیابان آزادی-نرسیده به میدان انقلاب- ابتدای خیابان جمالزاده جنوبی


تبلیغات

چیزی برای فروش دارید؟

همینجا به صورت رایگان آگهی کنید

افزودن آگهی شما

Presets